torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu & Nikon D3100!

Moi taas! Ei oo taas viikkoon tullu kirjoteltua, mutta nyt sen teen! :)

Eli sain tosiaan ton Nikon D3100 järkkärin ja se on ihan sairaan hyvä, sillä saa hyviä kuvia ja se oli hyvässä tarjouksessa, hintalaatusuhde on kohdallaan. :D Eli siis tosiaan kamera maksoi 330€ tarjouksessa ja vielä mukaan kaupanpäälle kuului kameralaukku ja ja 16GB muistikortti! Kannattaa ostaa.




***** JOULU


Mirka tuli meille joulunviettoon ja Maddy sekos ku tajus et se on oikeesti Mirka! Se palvoo Mirkaa, kyllähän se muakin palvoo ;)

Ollaan harjoiteltu kovasti Maddyn kanssa näyttelykävelyä, tai no se sujuu tosi hyvin kun sais vielä koiran katsomaan koko ajan eteenpäin. Ja toinen uus juttu on omatoimitreeneissä alotettu kauko-ohjaus eli opetan Maddyn kiertämään jonkin esineen käskystä, mutta sillein, että Maddy tekee sen noin kolmen metrin päästä itsestäni. Aluksihan se pitää aloitta ihan 10 cm etäisyydellä. Olen päässyt siinä nyt jo noin metrin tai puolentoista etäisyydelle. :) Hyvä Maddy!

Ja sit ollaan menossa Lohjalle Match Showhun 12.1 ja harjotellaan ennen oikeita näyttelyitä. Pitäis saada viel karvakin kasvamaan!

                                                       söpö naamakuva:3

                                       
                                              Maddy ennen trimmausta
tähystelyä...


Joululahjana Maddy sai piikkikamman/tupeerauskamman,  villakoirakamman ja UUDET TRIMMISAKSET! :D Ne on ihan sika hyvät, ja maksoivat 59€ ja niitä saa Yael Ovitzilta :) 

Sitten keskiviikkona koitti Maddyn pesu. Sekoitimme CC White on White shampoota ja XZ Kaste shampoota ja Maddysta tuli hyväntuoksuinen ja valkoinen. Vuorossa oli trimmaus ja sovimme, että molemmat trimmaavat yhden puolen koirasta ja katsotaan kumpi on parempi, no molemmilla tulivat aivan samanlaiset lukuunottamatta vyötärölinjaa.


Maddy trimmatuna

                                                tuo on siis "mun puoli" :D

                                                      ENNEN

                           

JÄLKEEN



Tänään Maddyli lähti onnellisena Mirkan kämppään retkelle muutamaksi päiväksi!



molemmat ovat iloisia!


Hyvää joululomaa ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti