keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Heippa!

Nyt oon siis uuden vuoden aaton ilta ja ikkunani ovat täysin sälekaihteettomat, ja voin ihailla niistä upeita raketteja, jotka paukkuvt uuden vuoden kunniaksi.

Itse vietän uutta vuotta ihan kotosalla Maddylin kanssa ja olen itse lähdössä huomenna torstaina, ensimmäinen päivä kuoron kanssa Israeliin kiertuematkalle, joten en siksi mene kaverille tai muualle.

Tähän postaukseen ei tule varmaan mitään kuvia tältä illalta mutta laitan muutamia kuvia aikaisemmalta vuodelta.

Maddy pelkää selkeästi raketteja ja se juoksee talossa häntä koipien välillä minun ja äitini syleihin.

Mutta pidemmittä puheitta hyvää uutta vuotta kaikille! <3 

Vuodesta 2015 tulee mahtava! 


<3:lla Heli ja Maddy

maanantai 29. joulukuuta 2014

Lomailua

Moikka taas tooosi pitkästä aikaa, elikkäs nyt vois ruveta taas kirjottelemaan tännekin useammin niin saataisiin blogi eloon.

Eli on siis tosi pitkä aika ku kirjotin viimeksi ja en kuitenkaan halua, että menee tämäkin blogi ihan hukkaan, joten mennään asiaan.


Syksy:

Elokuussahan oli se maailman laajuinen kuuluisa Maailman Voittaja- Näyttely ja olin siellä itse Annan kanssa. Meillä ei ollut mitään koiria esitettävänä, tai siis Annalla, koska itsehän en esitä koiria näytteilyissä vaikka tosin JH-kisat houkuttelis jos aikaa vaan ois. :D

Nii meni MV siinä hujauksessa kun olin siellä siis itse töissä, eli rakensin näyttelyä ihan urakalla edellisenä päivänä ja sitten olin parina päivänä töissä rokotusten tarkistuksessa.


Sitten menikin siinä jo syyskuukin ihan vilisten :) Maddy on siis nyt koko syksyn mennyt siskoni kanssa agilityyn ja pärjännyt siellä todella hyvin! 


Syyslomalla olinkin yhtenä torstaina Annan kanssa ja otimme koirat mukaan ja menimme metsään pitkälle lenkille. Ilma oli todella hyvä ja lenkkeily oli tosi kivaa. Suurin osa Inusta otetuista kuvista on (c) Anna :)

Joulukuu:

Nyt joulukuussa meillä oli Voittaja- näyttely, jossa olimme taas Annan kanssa aktiivisina molemmat päivät ja itse olin vielä perjantain rakentamassa näyttelyä! :)

Lauantaina aika kului suurimmalta osaa siihen kun katsoin ja kuvasin ensin Annan JH-kehät ja sitten Inun kehän ja sitten pääsimme shoppailemaan ja kiertelemään.

Sunnuntaina katsoin ja kuvasin taas Annan muutamat kehät ja sitten oli kuitenkin enemmän aikaa ns. ei niin tarpeelliselle toiminnalle.

Itselläni on nyt kuvat koneella ihan sekaisin ja en erota kumpana päivänä ne on otettu, joten kuvia tulee sekaisin molemmilta päiviltä.                                          Siinä on nyt syksyn 2014 tapahtumia :)

Tänään menimme Annan kanssa kasvattajalle katsomaan pientä ruskeaa kääpiöpentua, se oli super söpö ja samalla pesimme yhden koirista, Rouskun. Ja trimmasimme myös.

Nyt vielä Maddyn tämän iltainen kuva :)

<3:lla Heli ja Maddy 


p.s. käykää katsomassa Annan blogi: pikkuvillis.blogspot.fi :)