sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pippalot ja Match Show 12.1

Moikka taas pitkästä aikaa! :)

Eli siis olin tuolla Olarinluomassa Yaelin koirapippaloissa ja Maddylläkin taisi olla siellä ihan mukavaa. Yael poisti hammaskiveä ja trimmasi Maddyn kyynelnesteestä värjäytyneet karvat pois ja sitten olikin leikkiaika. No Maddy istui paljon sylissä, mutta leikki välillä.



MATCH SHOW 12.1

Tosiaan aamuvarhain hyppäsin Mirjan kyytiin ja ajoimme kohti Lohjan koirakeskusta, jossa oli tarkoitus olla mätsäri. Olimme siellä n. klo 9:40 ja Maddy oli ensin todella ujo ja silleen, että mitä tästäkin tulee.

Maddy käveli ihan ok sielllä ja antoi näyttää nätisti kaikki hampaat yms., ja sai sinisen nauhan.

Sinisessä kehässä Maddy kulki jo nätisti ja seisoi hyvin kunnes tuomari tuli Maddyyn nähden ylhäältä ja Maddy otti asenteen "OMG TÄLLÄISTÄ ON KUN KUOLEE" ja meinasi jo heittäytyä lattialle, mutta sain sen pidettyä pystyssä. Maddy pääsi kehässä jatkoon kuitenkin. (hämmästykseksi, koiria oli siinä varmaan 10) Lopussa koiria oli kuusi ja Maddy sijottui viimeiseksi eli neljänneksi, kaks koiraa siis tippui vielä pois.

Mätsärissä oli siis myös Anna, joka esitti oman koiransa Ineksen, Mirja, jolla oli Jedi ja Honey, mutta niillä oma handleri Jonna. Anna sai punaisen nauhan muttei sijoittunut ja Jedi ja Honey sinisen mutta eivät sijoittuneet. Olen kyllä todella ylpeä meidän neidistä ja en siis ole koskaan esittänyt villakoiraa :D


                                                   Iloinen Maddy ruusukkeen kanssa

Maddy kehässä





kuvat (c) Anna


Ines kehässä



Laitoin ekaa kertaa Maddylle korvamuovit :) sen otsahiuksetkin ovat jo VIHDOIN kasvaneet!!