torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu & Nikon D3100!

Moi taas! Ei oo taas viikkoon tullu kirjoteltua, mutta nyt sen teen! :)

Eli sain tosiaan ton Nikon D3100 järkkärin ja se on ihan sairaan hyvä, sillä saa hyviä kuvia ja se oli hyvässä tarjouksessa, hintalaatusuhde on kohdallaan. :D Eli siis tosiaan kamera maksoi 330€ tarjouksessa ja vielä mukaan kaupanpäälle kuului kameralaukku ja ja 16GB muistikortti! Kannattaa ostaa.
***** JOULU


Mirka tuli meille joulunviettoon ja Maddy sekos ku tajus et se on oikeesti Mirka! Se palvoo Mirkaa, kyllähän se muakin palvoo ;)

Ollaan harjoiteltu kovasti Maddyn kanssa näyttelykävelyä, tai no se sujuu tosi hyvin kun sais vielä koiran katsomaan koko ajan eteenpäin. Ja toinen uus juttu on omatoimitreeneissä alotettu kauko-ohjaus eli opetan Maddyn kiertämään jonkin esineen käskystä, mutta sillein, että Maddy tekee sen noin kolmen metrin päästä itsestäni. Aluksihan se pitää aloitta ihan 10 cm etäisyydellä. Olen päässyt siinä nyt jo noin metrin tai puolentoista etäisyydelle. :) Hyvä Maddy!

Ja sit ollaan menossa Lohjalle Match Showhun 12.1 ja harjotellaan ennen oikeita näyttelyitä. Pitäis saada viel karvakin kasvamaan!

                                                       söpö naamakuva:3

                                       
                                              Maddy ennen trimmausta
tähystelyä...


Joululahjana Maddy sai piikkikamman/tupeerauskamman,  villakoirakamman ja UUDET TRIMMISAKSET! :D Ne on ihan sika hyvät, ja maksoivat 59€ ja niitä saa Yael Ovitzilta :) 

Sitten keskiviikkona koitti Maddyn pesu. Sekoitimme CC White on White shampoota ja XZ Kaste shampoota ja Maddysta tuli hyväntuoksuinen ja valkoinen. Vuorossa oli trimmaus ja sovimme, että molemmat trimmaavat yhden puolen koirasta ja katsotaan kumpi on parempi, no molemmilla tulivat aivan samanlaiset lukuunottamatta vyötärölinjaa.


Maddy trimmatuna

                                                tuo on siis "mun puoli" :D

                                                      ENNEN

                           

JÄLKEENTänään Maddyli lähti onnellisena Mirkan kämppään retkelle muutamaksi päiväksi!molemmat ovat iloisia!


Hyvää joululomaa ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoille!
tiistai 17. joulukuuta 2013

Nordic Winner & Voittaja 2013

Oltiin Annan kaa tuolla näyttelyissä viikonloppuna. Tarkotus oli olla n. kuus tuntia, mut molemmat päivät venähti yli 10 tuntiin.

Siellä oli ihan mathavia esityksiä ja upeita koiria, no villakoiriahan me siellä vain tsiigailtiin.

Siellä oli myös Mirjan kasvatti Agidream's Nice Hot Chocolate "Neve" , joka saikin sitte junnu-tittelin, PN 4 ja vara Sertin! Upeaa! Ois niin siistii jos oma koirakin ois noin mahtava näyttelyssä :)!


LAUANTAI ***

Eli lauantaina heräsin kuuden jälkeen ja hipsin alakertaan ja laittelin eväitä ja katoin telkkaria, sitte ku olin jo lähteny kotoa ja olin bussissa ja vaihdoin just junaan niin Anna laittaa viestiä et "En varmaan kerkeä junaan", no onneks kerkes! Olimme messarissa ja maksoimme liput, ostimme luettelon puoliks, siitä ei ollut muuta apua kun kolmen sivun villakoirakohta! :D Siellä oli myös Maddyn isä, Executive Musico "Yuki" :)

Kukaan villakoirista ei päässyt BIS-kehään. :(


SUNNUNTAI ***

Sama herätys kuin lauantaina, menimme ensin Annan kanssa koiratanssiesityksiä katsomaan ja siellä oli todella hienoja esityksiä!

Nyt on kiire ja pitää mennä, mutta villakoira, keskari musta oli BIS-2! :)
Sit tietty tuli osteltuu kaikkea !

ILMAISTA ROYAL CANININ RUOKAA TULI SEMMOSET 8OO g! :) paitsi 5OO g niistä on juniori ruokaa eli pennuille.
ja omia ostoksia...
tiistai 10. joulukuuta 2013

Ines ja Maddy

Tänää illalla kuuden aikaan Anna tuli Ineksen kanssa meille ja lähdimme lenkille koirien kanssa. Aluksi Maddy ei tykännyt yhtään, että minä kiinnitin huomiota myös muihin ja hyökkäsi Ineksen päälle.

Lenkki sujui muuten mukavasti ja koirat juoksivat ja leikkivät yhdessä pellolla ja olivat vapaana.
Metsässä on muuten jo tosi pimeetä ja ei meinannut Maddya sieltä lumen takaa nähdä, mutta onneksi olin laittanut puvun päälle, joten näin mustan telttamaisen täplän metsässä.

Kotona Maddy ei tykännyt yhtään, että joku koskee HÄNEN puruluihin tai leluihin. Kaikista kateellisin Maddy oli kun äiti silitti Inesta! "Voi ei nyt se silittää tota eikä mua" -Maddy, ja mietitääs mikä on paras ratkaisu? No hyppäämällä toisten päälle tietenkin, ja hampaatkin pitää olla irveessä!

Loppu sujui ihan mukavasti kunnes koskin Ineksen hihnaan ja Maddy varmaan luuli, että olin jättämässä hänet ja lähtemässä pois toisen koiran kanssa...voi sitä meidän Maddya.

Kuvia ei tänään saatu :(

lauantai 7. joulukuuta 2013

Kamuilua

Moikka, eli mä oon ruvennu nyt todella aktiivisesti kirjottelee tätä blogii:D

Tänään kuljin iskältä äidille hakemaan Maddya ulos, siistin eka sen ponnarit ja päätinkin laittaa Mirjalle (kasvattajalle) viestiä, että voinko hakea myös Honeyn ulos.


 Niinpä nappasin Maddyn ja Honeyn matkaan mukaan ja lähdin kohti lenkkiä.

Maddy viihtyy hyvin Honeyn kanssa ja kun saavutin pellonreunan päästin koirat vapaaksi. Ensin epäröin Honeyn suhteen, koska en ollut ollut sen kanssa piiiiiitkään aikaan lenkillä, mutta luotin koiraan kuitenkin ja annoin sen mennä viilettää yhdessä Maddyn kanssa.
 Maddy: "Anna juustooo....!"Honey: "Seuraan sinua pomo!"


Honey: "Mikäs tuolla on?"

perjantai 6. joulukuuta 2013

Pikkujoulut

Joo eli tänään oli tuolla Olarissa Ovitzin pikkujoulut. Ite tulin sinne suoraan itsenäisyyspäiväkonsertista ja Maddy ei ollut matkassa mukana, harmittelin sitä hieman.
Siskoni Mirka saapui tuota pikaa sinne ja lopuksi äitinikin tuli sinne sitten Maddyn kanssa.


Siellä oli Diudi ja Ponu (Yaelin uusimmat isovillapennut, Windyltä), itse Windy, Darla ja Oona, Manu, Tikru ja sit setteri ja ...

Aluks Maddy pelkäs niit isoja mustia koiria mut kyl se sit rauhottu. Sain tietää etukäteen jo muutaman pukinkonttiin tulevan lahjan;)

Sori tällä kertaa ei kone suostu yhteistyöhön kameran kanssa joten en saa kuvia!:(

torstai 5. joulukuuta 2013

Löhöilyä

Maddy on ollut koko päivän kotona veljeni kanssa, eli toisin sanoen veljeni on ollut koko päivän yläkerrassa ja Maddy yksin alhaalla paitsi silloin kun se on viety ulos.

Kun tulin kotiin, olin viemässä Miniä lenkille, mutta hänpä ei koske märkään, joten houkuttelin Maddyn ulos ja se pyöri kaksi kertaa auton ympäri ja ja juoksi sisään.

Nyt se sitte löhöilee sohvalla ja mulkoilee välillä tv:tä ja välillä mua:D


pahoittelen kuvan laatua:(  (c) Heli

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Uus blogi!

Eli siis joo tein uuden blogin johon voin kirjotella mun koirasta Maddysta. Mul oli aikasempi (os. www.puudelipoksi.blogspot.fi), mutta mun sisko piti sitä ja sinne ei oo kirjotettu yli kahteen vuoteen joten tein uuden:) 
Eli Maddy on 3 vuotias valkoinen toyvillakoira. Tää oli tämmöne nopee alkuselittely. © Heli